Головний тренер Зорі Валерій Кривенцов прокоментував поразку від Дніпра-1

Валерій Кривенцов

Головний тренер луганської «Зорі» Валерій Кривенцов поділився думками про матч Української Прем’єр-ліги проти «Дніпра-1».

«Ми розуміли, що в суперника також новий тренер і вони знаходяться в пошуках оптимальної схеми та гри. Розробляли 2-3 варіанти, як можна діяти проти них. Треба було перебудовуватися та реагувати. На жаль, цього не відбулося. Хоча були підказки протягом першого тайму з приводу нашого розташування. Повинні були переміщатися по іншому. Витратили в першому таймі дуже багато зусиль, рухаючись без мʼяча. Це через нашу неуважність.

В перерві, на тактичній дошці пояснили що ми будемо робити та як грати. В другому таймі малюнок гри змінився кардинально. Команда заграла в інший футбол. Важко було пройти насичену оборону «Дніпра -1», який захищався практично всім складом. Гарно вийшли на поле запасні гравці. Дуже радий за Олега Данченко, який після складної ситуації повернувся.

Не скажу, що на результат вплинула дорога. Важкий матч був проти «Гента», але справа в іншому — в неуважності, в невірних перебудуваннях та в великої кількості помилок у простих ситуаціях», – сказав Кривенцов.

Нагадаємо, що «Зоря» в домашньому матчі поступилась «Дніпру-1» з мінімальним рахунком 0:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *