Сенсація у Львові: Рух відібрав очки у Шахтаря у 8-му турі УПЛ

Рух - Шахтар

У суботу, 23 вересня, відбувся поєдинок восьмого туру Української Прем’єр-ліги, в якому донецький “Шахтар” протистояв львовському “Руху”.

Гра проходила на стадіоні “Арена Львів” та завершилвся з рахунком 1:1.

Чемпіон України вийшов вперед на 17-й хвилині гри – Георгій Судаков скористався передачею Дмитра Криськіва та пробив точно кут воріт воріт львівського клубу.

На 21-й хвилині “гірники” залишилися в меншості – Ярослав Ракицький отримав пряму червону картку за підкат проти Іллі Квасниці. Варто зазначити, що захисник “Шахтаря” спочатку зіграв у м’яч і лише за інерцією зачепив суперника, однак після перегляду епізоду на VAR арбітр вирішив вилучити гравця з поля.

На 24-й хвилині за рахунку 1:0 на користь “гірників” у матчі стався ще один суперечливий епізод. Нападник “Руха” Євген Пастух після серії рикошетів відправив м’яч у ворота Дмитра Різника. Але суддя після використання VAR скасував гол львів’ян через офсайд. На скриншоті з трансляції УПЛ важко встановити, чи справді було положення поза грою.

«Рух» – «Шахтар» – 1:1

Голи: Слюбик, 88 – Судаков, 17

«Рух»: Ледвій – Сич, Дідик, Слюбик, Роман – Едсон (Плюман, 52), Пастух – Квасниця (Руніч, 76), Таллес (Федор, 65), Соломон (Теслюк, 65) – Климчук

«Шахтар»: Різник – Гочолеішвілі, Козик, Ракіцький, Азаров – Степаненко, Судаков (Конопля, 71) – Зубков (Сікан, 81), Бондаренко (Назарина, 71), Криськів (Кастілло, 61) – Келсі (Міроші, 25)

Попередження: Едсон, 48, Климчук, 64 – Судаков, 50, Степаненко, 67, Конопля, 81, Різник, 87, Кастілло, 90+2

Вилучення: Ракіцький, 21 (небезпечна гра)

Шахтар втратив перемогу, але не можливість одноосібно повернутися на першу позицію таблиці. Другим, відстаючи на одне очко, йде Кривбас. Третій рядок ділять Чорноморець та Полісся, які набрали по 15 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *