Гравець Зорі розкритикував підхід до справи Ненада Лалатовича

Захисник луганської «Зорі» Богдан Бутко розповів, як працював сербський екс-наставник команди Ненад Лалатович, який нещодавно пішов у відставку:

«Якщо чесно, то за Лалатовича я взагалі не бачив ніяких зрушень у грі, в якийсь бік покращення. Я сидів, дивився ігри ‒ і не розумів, у що команда грає. Хоча, коли Ненад тільки прийшов, то відразу нам заявив: я хочу грати у атакуючий футбол. я завжди так граю. А за фактом цього не було. Ми грали у п’ять захисників. Кому куди переміщуватися, куди бігти ‒ нічого він футболістам не пояснював.

Теорію він давав, але не було конкретики – індивідуальної роботи з гравцями, роботи по лініях. Я вважаю, якщо ти хочеш щось нове донести до людей, ти повинен на тренуваннях буквально водити гравців по полю за руку та показувати їм, куди переміщуватися. Тим більше, що тактичний малюнок у нас змінився.

До цього ми постійно грали за схемою 4-3-3. А тут інша ігрова модель – п’ять захисників. Якщо ти впроваджуєш нову тактичну схему, то тут потрібно постійно розказувати команді, що і як. А я цього не бачив від Лалатовича».

21 вересня о 22:00 у польському Любліні у матчі 1-го туру Ліги конференцій зустрінуться «Зоря» Луганськ та бельгійський «Гент».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *