“Те, що сказав Селезньов – правда”: Алієв відверто розповів про ситуацію з Мілевським

Олександр Алієв

Колишній гравець збірної України Олександр Алієв підтвердив слова Євгена Селезньова про те, що Артем Мілевський відмовляється проходити реабілітацію.

«Всім привіт. Я хотів би прокоментувати ситуацію із Мілевським. Те, що сьогодні сказав Селезньов – правда. Вчора Артем мав виїхати до лікарні, ми про все домовилися з лікарем. Все це був готовий оплатити Ігор Суркіс. Він сказав мені: «Саня, покладіть його до лікарні на реабілітацію, я готовий все оплатити». Ну… Досі людина не бере слухавку, не хоче. Тож я вас прошу, не пишіть мені: «Допоможи кенту». Я готовий протягом 5-6 місяців це зробити, але людина мене не чує. Він сам цього особисто не хоче, і все».

Що передувало

Колишній нападник «Дніпра» Євген Селезньов у коментарі виданню “Спорт-Експрес Україна” розповів про стан здоров’я свого колишнього партнера по збірній України Артема Мілевського.

«Я з ним завжди на зв’язку і готовий взяти на себе будь-які витрати щодо лікування. Я йому дзвоню і говорю: «Тьома, послухай, давай я допоможу. Я розумію, що це таке». Я дуже люблю Артема, він чудовий і добрий хлопець. Я завжди поряд і він знає мій номер телефону.

Не знаю, що тут сказати. Я ж не можу приїхати до нього і взяти його в кайдани. Тут потрібне його бажання. Допомогти Артему хочу не лише я. Сьогодні ми з хлопцями мали відвезти його до лікарні, але він не бере слухавку. Що я можу зробити у цій ситуації?

Артем трохи звернув з дороги, і всі повинні зібратися, щоб допомогти йому. Багато хто говорить, що він дорослий хлопець і сам має вирішувати свої проблеми, але друзі пізнаються не тоді, коли добре, а у важкі хвилини. Для мене немає різниці: є в нього гроші чи ні, Артем мій хороший друг і я завжди йому допомагатиму».

Нагадаємо, нещодавно в Instagram-акаунті Артема Мілевського з’явилося відео, яке викликало бурну реакцію вболівальників. На ньому Артем ледве стоїть на ногах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *