Головний тренер Руху оцінив шанси своєї команди у матчі проти Шахтаря в УПЛ

Віталій Пономарьов

Головний тренер Руху Віталій Пономарьов проаналізував помилки своїх підопічних у грі проти ЛНЗ (1:2) і розповів про підготовку до поєдинку проти Шахтаря.

Гра у Черкасах була не найкращою у виконанні Руху, ми зіграли її не так, як хотіли. Після матчу у команди були негативні емоції, але потрібно забути про це і рухатись далі, адже маємо зробити правильні висновки та налаштуватись на наступну гру.

Ми понад 4 місяці не програвали, але це цілком нормальний процес і це рано чи пізно сталось би. На жаль, це трапилось у матчі проти ЛНЗ при поганій грі, яку команда продемонструвала.

Тренерський штаб акцентує увагу на тому, що футболісти проводять різні тайми у матчах. Наразі ще не все виходить так, як би ми хотіли. Тому потрібно продовжувати якісно працювати та змінювати цю тенденцію.

Ми проаналізували наші помилки і готові до матчу проти Шахтаря. Це лідер українського футболу, який представляє країну у Лізі Чемпіонів. Серйозний суперник, до якого ми готуємось із максимальною концентрацією і ставимо високі цілі перед собою у цій грі. У Гірників досить велика лава запасних, тим паче, наша гра у суботу, тому у команди буде достатньо часу, аби відновитись“.

17 вересня, Рух поступився черкаському ЛНЗ у виїзному поєдинку, пропустивши вирішальний гол наприкінці матчу. Команда Пономарьова у новому сезоні сенсаційно стартувала з трьох перемог і якийсь час очолювала турнірну таблицю. Але вже три гри чемпіонату поспіль львів’яни залишаються без перемог, а проти ЛНЗ вони зазнали першої поразки та з 11 очками посідають 5-те місце.

У наступному турі Рух удома зіграє проти лідера чемпіонату — донецького Шахтаря, який у першому турі Ліги чемпіонів поступився Порту (1:3). Матч відбудеться у суботу, 23 вересня, о 19:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *