Олег Голодюк підбив підсумки успішного матчу Металіста-1925 проти Зорі

Олег Голодюк

Тренер “Металіста 1925” Олег Голодюк – про перемогу команди над луганською “Зорею”:

– Вітаємо з перемогою! Які емоції від гри та результату?

– Як і після кожної перемоги, емоції позитивні. Ми дуже пишаємось хлопцями, за ту гру яку продемонстрували. Можливо, що другий тайм у нашому виконанні був не такий якісний, як перший. Напевно, у хлопців у підсвідомості було втримати результат. Нічого крім слів подяки ми їм сьогодні не сказали.

– Дмитренко забив чудовим ударом здалеку, чи ставили завдання бити з-за меж карного майданчика?

– Ми на цьому наголошуємо постійно, всі гравці володіють хорошими ударами. Нажаль, не так часто використовують свої сильні якості, сьогодні Влад наважився на удар і як нагорода – забив. Нічого не буває просто так, те як він почав працювати пару тижнів назад, він тримає цю форму. Дуже важливий гравець для нас, який може будь-якої миті виручити. Хочеться йому побажати, продовжувати у такому ж дусі.

– Прокоментуйте пропущений гол від Герреро, чи можно когось звинуватити індивідуально в тому епізоді?

– Так, там була індивідуальна помилка. Але ми вимагаємо хлопці грати у комбінаційний футбол, це наша вимога. Помилки трапляються, дуже шкода, що вона привела до голу у наші ворота. За цю помилку, не будемо нікого робити винним.

– У другому таймі свідомо віддали ініціативу супернику?

– Точно – ні! У перерві була розмова, що попереду набагато важчі 45-ть хвилин, ніж були у першому таймі. Напевно, психологія гравців вийшла на перший план і у них в голові було втримати рахунок. Ми намагались із лави запасних до них докричатися… Але ми їх розуміємо і тільки можемо подякувати за сьогоднішню гру та особливо за результат.

– Що стало ключовим у сьогоднішній пермозі?

– Як і у кожній грі, це наш колектив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *