Віталій Буяльський висловився про матч Динамо з Ворсклою та оцінив турнірне положення киян в УПЛ

Віталій Буяльський

Півзахисник Динамо Віталій Буяльський розповів про підготовку команди до матчу з Ворсклою та оцінив турнірне положення “біло-синіх”.

На моє переконання, Ворскла вирізняється своїм характером, у Скрипника хороша команда. Крім того, в атаці у полтавців грають індивідуально сильні футболісти, які швидко приймають рішення і можуть вирішити долю матчу. Загалом, можу сказати, що по грі Ворскла виглядає сильно.

Не те, що психологічно тисне, просто, коли дивишся на турнірну таблицю, і не бачиш там на першому місці Динамо, — некомфортно почуваєшся. Тому нам потрібно лише перемагати у всіх матчах чемпіонату України. Тим паче, що ми нещодавно невдало зіграли проти Чорноморця.

Потрібно готуватись до кожного матчу окремо. Дійсно, кожен матч в УПЛ — це фінал, і потрібно бути сконцентрованим лише на конкретному супернику, а не забігати наперед. Як я вже сказав, необхідно готуватись до кожного поєдинку окремо“, – сказав Буяльський.

У поточному сезоні Буяльський зіграв у семи матчах за Динамо у всіх турнірах, забив два голи та віддав п’ять результативних передач.

Динамо з шістьма очками посідає 10-е місце в УПЛ. Проте команда Мірчі Луческу має три гри в запасі. Біло-сині зіграють із Ворсклою 18 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *