Стало відомо, хто увійшов до тренерського штабу Юрія Максимова у Дніпрі-1

Дніпро-1

До тренерського штабу нового керманича СК «Дніпро-1» Юрія Максимова увійшли помічники головного тренера Сергій Ревут і Микола Іщенко, тренер воротарів Микола Медін та тренер з фізичної підготовки Євген Баришніков.

Сергій Ревут, Микола Іщенко та Микола Медін вже працювали з Юрієм Максимовим у «Звягелі», а перший взагалі допомагає новому тренеру дніпрян ще з часів роботи у полтавській «Ворсклі».

Євген Баришніков давно знаходиться у дніпровському футболі: спочатку був адміністратором в ФК «Дніпро», а з 6 липня 2017 року працює в СК «Дніпро-1» тренером з фізичної підготовки.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні справи у “Дніпра-1” йдуть погано. Команда займає 13-е місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши всього 5 очок за чотири зіграних матчі.

Крім того, “Дніпро-1” послідовно вилетів з кваліфікації Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій. Український клуб став першою командою в історії єврокубків, якій підкорилося подібне “досягнення”.

Юрій Максимов відомий своєю роботою з такими клубами як “Оболонь”, “Кривбас”, донецький “Металург” і “Ворскла”. Разом з полтавським клубом 54-річний фахівець доходив до фіналу Кубка України.

Додамо, що дебютувати в ролі головного тренера “Дніпра-1” Максимов зможе 17 вересня в рамках 7-го туру УПЛ проти “Колоса”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *