Стало відомо, хто буде коментатором матчу Україна – Англія

MEGOGO назвало коментаторів матчу відбору Євро-2024 Україна – Англія. Гру, яка пройде 9 вересня о 19.00, прокоментують Вадим Скічко та Роман Бебех.

Трансляція розпочнеться з передматчевої студії о 17.45. До ведучих Олександри Кучеренко та Володимира Кобелькова долучаться технічний директор ЛНЗ, відеоблогер Андрій Колісник та екснападник «Динамо», «Штутгарта», «Гранади» та збірної України Артем Кравець, який наразі є радником президента «Динамо» Ігоря Суркіса з питань розвитку дитячо-юнацького футболу.

MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV.

Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *