Йожеф Сабо висловив свою думку про можливий конфлікт між Мірчею Луческу та Андрієм Ярмоленком

Андрій Ярмоленко

Колишній тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо висловив свою думку про травму і можливий конфлікт із Мірчею Луческу ветерана динамівців Андрія Ярмоленка.

Чи вірю я в можливий конфлікт між Андрієм Ярмоленком і Мірчею Луческу? Усе може бути. Тренер може бути незадоволений його грою. Але такий конфлікт – це абсурд, гравець віддав стільки сил у матчах, а зараз створювати некомфортну обстановку для гравця неправильно, він отримав травму. Я вважаю, тренер у такій ситуації може бути не правий, не можна критикувати гравця за погану гру в матчі. Але подивимося, чи буде ця ситуація розвиватися.

Чи може можливий конфлікт позначитися на атмосфері в команді? Тоді в ситуацію буде залучений президент клубу Ігор Суркіс. Це якщо ситуація серйозна. Але я не думаю, що буде продовження. Луческу все таки досвідчена людина і розуміє, що якщо буде здійнято галас у команді, то насамперед це відіб’ється на його майбутньому в клубі. Такі речі просто створюють несприятливу атмосферу в команді і ніякої гри не буде. Це може виходити з незадовільних результатів, у команди нічого не виходить, особливо в єврокубках“, – заявив Сабо в коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко повернувся в “Динамо” цього літа на правах вільного агента. Форвард підписав з “біло-синіми” контракт на два роки.

У поточному сезоні Ярмоленко зіграв за київський клуб 5 матчів, в яких відзначився 3 голами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *