Хавбек Олександрії дав оцінку команді за старт сезону

Півзахисник Олександрії Кирило Ковалець оцінив старт сезону у виконанні команди.

— Як загалом оціниш старт сезону для вашої команди?

Непоганий старт. З десяти – десь 7-8 балів. У нас дуже оновився склад, зараз «Олександрія» – найбільш молода команда УПЛ. Наш тренерський штаб хоче бачити комбінаційну, європейську гру. Це непростий футбол. Тож новачками потрібен час, аби інтегруватися. Потрібно тримати рівень. Під час паузи збірних в нас ще буде час, щоб підтягнути і фізику, і тактику, і взаєморозуміння.

— Влітку з «Олександрії» пішло чимало лідерів, по суті з них залишився тільки ти. Відчуваєш особливу відповідальність?

— В «Олександрії» я завжди її відчуваю. Тому що до мене дуже добре всі ставляться – в клубі та в місті. Якщо говорити про тих, хто залишив клуб – це нормальне явище для футболу. Не варто робити на цьому якийсь акцент, це вибір кожного.

— Футбол Ротаня непростий для реалізації, але здається, максимально підходить тобі за стилістикою…

Так, це дуже цікавий футбол. Якщо робити все, що каже тренерський штаб та відпрацювати до автоматизму – буде дуже ефектний та ефективний футбол. Однак для цього потрібен час. Особисто мені дуже цікаво грати в цій команді під керівництвом Ротаня. Кожному футболісту кажуть, що потрібно робити, де він має бути. Наш футбол – як пазли – якщо з початку атаки пазли правильно сходяться, то є і гарна атака, і гарне її завершення, – сказав Ковалець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *