Іспанський тренер відмовився очолити Дніпро-1: відома причина

Дніпро-1

Іспанський наставник Гонсало Гарсія відмовився від роботи у Дніпрі-1.

Повідомляється, що спочатку коуч дав згоду на переїзд до України. Проте масовані ракетні атаки, зокрема, по Дніпру, змусили Гарсію відмовитись від початкового вибору. При цьому, у разі вильоту з єврокубків, Дніпро-1 залишить Ужгород і базуватиметься у рідному місті.

Гонсало Гарсія значну частину кар’єри гравця провів у Нідерландах, працював на чолі Твенте та утримав клуб у Ередівізі. У 2021 році іспанець став наставником хорватської Істри 1961, з якої посів спершу 9-те, а потім 5-е місце, зупинившись за крок від попадання в єврокубки. Цього літа його контракт із хорватським клубом минув.

Після поразки від Оболоні Олександр Кучер разом зі своїм штабом подав у відставку з посади головного тренера. Дніпряни послідовно вилетіли із двох відбіркових турнірів — Ліги чемпіонів (від Панатінаїкоса) та Ліги Європи (від Славії).

У першому протистоянні плей-оф Ліги конференцій Дніпро-1 та Спартак Трнава розійшлися результативною нічиєю – 1:1. Матч-відповідь між Дніпром-1 і Спартаком відбудеться 31 серпня. В УПЛ дніпряни посідають 13 місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *