Юрій Калітвінцев прокоментував перемогу Полісся над ЛНЗ у 4-му турі УПЛ

Юрій Калітвінцев

Головний тренер житомирського «Полісся» Юрій Калітвінцев прокоментував перемогу своєї команди в грі 4 туру проти ЛНЗ (2:1) та оцінив деяких гравців.

«Гра складалась з двох частин. Перший тайм — це одна гра, другий — зовсім інша.

У першому таймі відзначу якісний контроль м’яча з нашої сторони. І мені перша половина сподобалась. Виходячи на другий тайм, ми мали такий само план — контроль м’яча. Ми розуміли, що доволі спекотно на вулиці, тяжко і одній, і іншій команді. Але, звісно, після вилучення трохи перебудувались.

Ми грали по рахунку і найголовніше є — це рахунок, результат. Загальне враження від гри — в першому таймі сподобалось, в другому таймі було мало футболу, було багато боротьби. Ми перебудовували нашу гру ще в перерві, вийшли гравці, орієнтовані більше на оборону і які можуть дисципліновано зіграти, це Кушніренко, згодом Огіря, Будківський, який може відпрацювати і зачепитись за м’яч.

Ми очікували, що може бути вилучення, тому радикально і не перебудовували гру. Що сталось, те сталось…

Аріельсон? Всі бачили, що гравець має високу майстерність, це його перша гра. Було доволі складно, ще немає взаємозв’язку. Тим не менш, мені сподобалось. Це дуже якісний гравець. І я впевнений, що в майбутньому це хороша допомога нашій команді», — сказав Калітвінцев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *