Сергій Лавриненко прокоментував поразку Вереса у матчі 4-го туру УПЛ проти Ворскли

Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко прокоментував гру поразку від «Ворскли» (1:2).

– Важко програвати такі ігри. Важко дорікнути за щось команді. Ми створювали моменти, били по воротах.

Розуміли, що суперник – непростий. «Ворскла» – ще нещодавно грала в єврокубках. Ми – лише будуємо команду. Тим не менше, нам багато сьогодні вдалося. Окрім результату. Не ліз м’яч у ворота. Так буває, що суперник реалізував усі напів моменти. А ми не витиснули максимуму зі створеного.

Рухаємося далі. Будемо сильнішими. Програли не по грі. Але результат – на табло.

Ми робимо багато роботи, багато аналізуємо, навчаємо. Але результат складається з найменших дрібниць. Важливий клас футболістів. Не суперник створив моменти, а ми самі собі.

Повірте, з кожною грою хлопці відчувають свої моменти. Якщо є гра – результат прийде. Треба розуміти, що часу на роботу в мене було дуже мало. Тому, будемо працювати.

Щодо можливого підсилення – від лише мого бажання нічого не залежить. Всі хочуть забивного нападника. Але в нас, на жаль, не має фінансової можливості взяти нападника за великі гроші. Тому, працюємо з тим, що є. Багато приділяємо уваги грі в завершальній стадії. Але можна забити тисячу пенальті на тренуванні, а в грі м’яч не йтиме у ворота.

Денис Балан сьогодні отримав ушкодження. Поки не знаємо, наскільки серйозне. Проблема з литковим м’язом.

В нас є кадрові проблеми через травми. Роман Гагун, наприклад, вже де тільки не грав. Але ми не скаржимося. Це робить нас сильнішими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *