“Можливо, телефонували на мій старий номер”: Максим Таловеров пояснив, чому не перейшов до Шахтаря

Максим Таловєров

Український захисник ЛАСК Максим Таловєров розповів, в якому клубі міг опинитися цього літа.

– Ти казав, що завжди запитуєш в агента, чи є по тобі офіційні пропозиції. Привідкрий завісу, які пропозиції ви розглядали цього літа? Адже інтрига була чимала. 

– Скажу так – фінальний вибір був між клубами з Німеччини, Франції та Чехії. Але важливо зауважити, що першими домовитися зі «Славією» зміг саме ЛАСК. Значить, вони хотіли мене бачити в себе найбільше.

– Враховуючи, що «Шахтар «активно шукав центрального захисника у звʼязку з травмою Бондаря, можливо, до тебе таки зверталися гірники із пропозиціями?

– Особисто до мене або до мого агента «Шахтар» не звертався. Але я нещодавно змінив номер телефону, тож, можливо, вони телефонували на мій старий номер.

– Для тебе самого зараз могло б бути цікаво грати в чемпіонаті України або ти зацікавлений виключно у грі в європейських лігах і руху по них якнайвище? 

– Звісно, якщо я опинився і залишаюся в Європі, то, однозначно, для мене це мета номер один. Також я маю особисті цілі у завоюванні європейських трофеїв, тому для мене логічніше залишитися в Європі та досягати своїх цілей тут, – сказав Таловєров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *