Три вилучення та два голи: Чорноморець у скандальному матчі переміг Оболонь у 3-му турі УПЛ

Чорноморець - Оболонь

У суботу, 12 серпня, відбувся поєдинок третього туру української Прем’єр ліги, в якому “Чорноморець” протистояв київській “Оболоні”.

Гра проходила в Одесі на стадіоні “Чорноморець” і завершилась з рахунком 2:0 на користь “моряків”.

Перший гол у грі було забито на 15-й хвилині – відзначився нападник одеситів Олександр Васильєв. На 62-й хвилині зустрічі “моряки” подвоїли перевагу у рахунку – гол в активі Самсона Ієде.

“Чорноморець” – “Оболонь” – 2:0

Голи: Васильєв, 14, Ієде, 62

Чорноморець“: Шевченко – Брагару, Єрмаков, Салюк, Путря – Васильєв, Шпорн, Кузик – Бойчук (Авагімян, 46, Гучек, 81), Ієде (Хадіда, 63), Штогрін (Грисьо, 88)

Оболонь“: Федорівський – Фатєєв, Приймак, Карась, Осман – Слободян (Лук’янчук, 52), Мороз, Черненко – Прокопенко (Чернов, 52), Краснопір (Тарануха, 63), Мединський (Нагієв, 68)

Попередження: Брагару, 44, Кузик, 54 – Карась, 26

Вилучення: Кузик, 72 (друге попередження), Салюк, 78 (грубий фол) – Карась, 47 (друге попередження)

Нагадаємо, у минуломі турі чемпіонату України “Чорноморець” програв в гостях ковалівському “Колосу” (0:2). “Оболонь” також зазнала поразки у 2-му турі УПЛ. “Пивовари” поступилися київському “Динамо” (2:4).

У наступному турі УПЛ одеський “Чорноморець” зустрінеться з київським “Динамо”. “Оболонь у 4-му турі чемпіонату України поміряється силами з “Дніпром-1”. Обидва матчі відбудуться 20 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *