Віталій Пономарьов: “Полісся добре підсилилося, але ми зробимо все для перемоги”

Тренер львівського Руху Віталій Пономарьов поділився очікуваннями від матчу проти Полісся.

Настрій перед наступним матчем позитивний, тому що здобули дві перемоги над представниками України в єврокубках. Але ці перемоги потрібно забути і рухатись далі. Кожну гру треба грати на перемогу. Наш поточний успіх я пов’язую з хорошою підготовкою та відношенням гравців до навчально-тренувального процесу. Це дуже важливо, бо в нас молода команда і тому потрібно багато працювати та розвиватись. Цим хлопцям є куди рости.

Зараз на команду чекає перший виїзний матч у цьому сезоні, і це також важливий психологічний момент. Все залежатиме від налаштування хлопців на матч. Треба буде виходити і грати з таким самим настроєм та самовіддачею, як це було у попередніх двох матчах.

Ми пройшли хороші збори і команда функціонально підготовлена. У нас хороша обойма гравців, і я не ділю їх на основних та запасних. Мене тішить те, що в нас є футболісти, які можуть вийти на заміну та посилити гру. І їх настрій не залежить від того, скільки часу вони проведуть на полі.

Ми гратимемо проти хорошої та якісної команди. «Полісся» добре попрацювало на трансферному ринку, підписало багато футболістів. Вони ставлять перед собою високі завдання. Звичайно, «Полісся» також гратиме на перемогу, у них є перспектива боротись за першу шістку в УПЛ. Тому на нас чекає серйозна гра. Ми будемо вивчати суперника, проте зраджувати своєму стилю не збираємось. Результат для нас важливий, але ще важливіше – розвиток наших футболістів. Щоб вони працювали за тими принципами, які сповідує команда, – а саме, грали в агресивний футбол”, – сказав Віталій Пономарьов.

У нас на сайті є прогноз цей на матч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *