Мав конфлікт з керівництвом: Ворскла може звільнити Віктора Скрипника

Віктор Скрипник

Полтавська Ворскла всерйоз розглядає варіант зі звільненням Віктора Скрипника з посади головного тренера команди.

Як повідомляє видання “Спортивка”, наставник “зелено-білих” мав серйозну розмову з представником керівництва клубу після поразки від Руху (1:4) в матчі УПЛ. Розмова на підвищених тонах перейшла в конфлікт.

Там відбулася жорстка розмова з футболістами та головним тренером. При цьому Скрипник теж висловлював претензії співрозмовнику. Тренера могли звільнити вже після цієї гри, але на цей крок у клубі не пішли.

Джерело зазначає, що якщо полтавська команда не виправить гру та результати в найближчих поєдинках, ймовірність відставки Скрипника дуже велика”, – вказано в джерелі.

53-річний спеціаліст очолив полтавський клуб влітку минулого року. У перший сезон під його керівництвом колектив фінішував на 5-му місці, але вилетіла від шведського АІКа в 2-му раунді кваліфікації Ліги конференцій. Цього сезону команда також відразу покинула єврокубки, поступившися за сумою двох матчів Ділі (Грузія).

В Україні Віктор Скрипник з 2019 по 2022 рік працював у Зорі. Також має досвід роботи з бременським Вердером та латвійською ФК Рига.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *