Колос обіграв Чорноморець та вийшов на третє місце в УПЛ

ФК Колос

Колос у матчі 2-го туру української Прем’єр-ліги здобув перемогу над Чорноморцем із рахунком 2:0.

Клуб із Ковалівки ризикував другу гру поспіль у новому сезоні завершити з рахунком 0:0. Однак на 77-й хвилині підопічним Ярослава Вишняка вдалося відзначитись – переможний м’яч на рахунку Владислава Велетня, який незадовго до цього вийшов на заміну. Наприкінці поєдинку Андрій Цуріков закріпив перемогу господарів.

Зустріч проходила у жорсткій боротьбі. Арбітр матчу Дмитро Кривушкін виписав 10 попереджень, 7 із них – гравцям команди гостей.

Колос – Чорноморець – 2:0 

Голи: Велетень, 77, Цуріков, 88

«Колос»: Фесюн, Цуріков, Бондаренко, Бурда, Золотов, Лучкевич, Оріховський (Мілько, 84), Богданов (Болбат, 64), Мякушко (Велетень, 64), Безбородько (Салабай, 74), Демченко (Ільїн, 74).

«Чорноморець»: Білик, Єрмаков, Салюк, Путря, Брагару, Васильєв, Гучек (Шторгін, 83), Кузик, Шпорн (Хадіда, 83), Ієде, Бойчук.

Варто зазначити, що «Колос» вперше з 14 квітня забив у матчі більше одного гола. Підопічні Вишняка здобули першу перемогу у новому чемпіонаті та другий матч поспіль залишили свої ворота у недоторканності. «Чорноморець» не може виграти на полі «Колоса» вже четвертий поєдинок поспіль. Крім того, перервалась чотириматчева серія перемог одеського клубу у виїзних матчах, яка тривала ще з минулого чемпіонату.

Колос, набравши 4 очки, піднявся на 3-е місце в турнірній таблиці, обійшовши Шахтар за різницею м’ячів. У наступному турі команда зіграє проти Вереса 12 серпня. Чорноморець того ж дня прийме Оболонь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *