Вилучення та три пенальті: Зоря сенсаційно програла у 2-му турі УПЛ

Зоря - Кривбас

В 2-му турі УПЛ сезону 2023/2024 в Києві на стадіоні “Лівий Берег” луганська Зоря приймала Кривбас.

Зоря – Кривбас – 1:3

Голи: Антюх, 4, пен – Луньов, 41, пен, Приходько, 57, Дебелко 90+5

Вилучення:  Гулько, 72 (2 ЖК).

Незабитий пенальті: Хомченовський (89, перекладина)

Зоря: Сапутін – Кирюханцев, Батагов, Снурніцин (Гулько, 69), Вантух – Дришлюк (Нагнойний, 69), Мишньов – Антюх (Бугай, 59), В. Волошин (Тлумак, 84), Русин – Алефіренко (Мічін, 59).

«Кривбас»: Кліщук – Понєдєльнік, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго – Бізімана, Іліч (Татарков, 58) – Задерака, Луньов, Хомченовський – Кожушко (Вакулко, 77).

Зоря почала матч активніше і вже в першій небезпечній атаці заробили право на пенальті – Денис Антюх реалізував 11-метровий. Луганський колектив у цілому був трохи краще за гостей, але на перерву команди пішли за рівного рахунку – у гостей пенальті реалізував Луньов.

Команда Юрія Вернидуба у другому таймі була не схожа на самих себе версії з першого тайму. З’явилась дисципліна та впевненість в собі. Це дозволило Приходьку вивести команду з Кривого Рогу вперед.

Згодом Кривбас забив третій м’яч, відзначився Задерака, але арбітр відмінив через офсайд. Після перегляду VAR суддя залишив рішення в силі. Гості знову могли забивати, адже Микита Балакін поставив ще одне пенальті у ворота Зорі. Хомченовський пробив чудово, але в поперечку. Все ж таки Зоря пропустила втретє. Вже на останніх секундах відзначився Роман Дебелко.

Колектив Ненада Лалатовича програє другий матч поспіль. У наступному турі, 13 серпня, Зоря зіграє на виїзді проти Ворскли. Кривбас вдома буде приймати ЛНЗ, поєдинок також відбудеться 13 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *