Оплески від глядачів і коридор пошани: Андрій Пятов провів останній матч за Шахтар (Відео)

Андрій Пятов

Сьогодні, 6 серпня, Андрій Пятов зіграв за Шахтар останній матч. Сталося це в товариській зустрічі з лондонським Тоттенгемом.

На цей поєдинок голкіпер вийшов у стартовому складі. У підсумку 39-річний Андрій Пятов провів на полі 16 хвилин. Після чого головний тренер української команди Патрік ван Леувен провів символічну заміну, замінивши досвідченого воротаря на Дмитра Різника.

Це був останній матч у ігровій кар’єрі П’ятова. З Андрієм красиво попрощалися, створивши йому коридор пошани. А вболівальники на стадіоні стоячи оплесками проводжали Андрія. Воротар на поле вийшов з капітанською пов’язкою. Перед заміною передав її Миколі Матвієнку – чинному капітану “гірників”.

За Шахтар Андрій Пятов відіграв 15,5 років. Його придбали у січні 2007 року з полтавської Ворскли. Генеральний і спортивний директори Шахтаря презентували Пятову іменну футболку із номером 482. Саме стільки матчів Андрій зіграв за донецький клуб.

У складі донецького клубу футболіст виграв 30 трофеїв. В сезоні 2008/2009 він був основним, коли Шахтар став переможцем Кубку УЄФА. На його рахунку також 102 матчі за збірну України, у яких пропустив всього 84 голи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *