Легендарний голкіпер Андрій Пятов висловився про скандальне фото з бойовиками днр

Андрій Пятов

Легендарний український голкіпер Андрій Пятов згадав про скандальне фото з бойовиками днр, яке він зробив ще 2014 року.

Колишній воротар збірної України пояснив свій вчинок та заявив, що шкодує, що це зробив.

У всіх нас є помилки… І фото це на блокпосту. Це початок був, ми не розуміли. Вони стоять з автоматами і по десять разів зупиняють нас на блокпостах. “Давайте сфотографуємося” – ну, давайте. Звичайно, я шкодую. Якби я знав, що так вийде, знав заздалегідь, що воно буде, то я багато чого зробив. Усі припускаються помилок, роблять необдумані рішення. Ти не знаєш наперед, що буде. Головне, яку позицію ми займаємо зараз“, – заявив Пятов в інтерв’ю виданню Football.ua.

Зазначимо, що сьогодні, 6 серпня, голкіпер зіграє свій прощальний матч за Шахтар проти Тотенхема. Гра також матиме благодійну мету.

Андрій Пятов: кар’єра і досягнення

Пятов приєднався до “Шахтаря” в 2007 році. Він перейшов до донецького клубу з полтавської “Ворскли”.

За 16 років легендарний голкіпер зіграв 482 гри за “гірників” у всіх турнірах і завоював 28 трофеїв, що є абсолютним рекордом донецького клубу.

З “Шахтарем” Андрій Пятов 11 разів ставав чемпіоном України, 8 разів вигравав Кубок країни і стільки ж разів Суперкубок. Також з “гірниками” він став переможцем Кубка УЄФА в сезоні-2008/2009.

За національну збірну України Пятов зіграв 102 поєдинки. Він є учасником трьох чемпіонатів Європи (2012, 2016 та 2020) та чемпіонату світу 2006 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *