УПЛ: дубль Ярмоленка приніс Динамо перемогу у яскравому матчі з шістьма голами

Андрій Ярмоленко

В матчі 2-го туру УПЛ відбулося київське дербі – Оболонь – Динамо.

Оболонь – Динамо – 2:4

Голи: Черненко, 42, Карась, 50 – Ванат, 17, Ярмоленко, 31, пен, 76, пен, Буяльський, 45+5.

Видалення: Груша, 73 (дві ЖК).

Оболонь: Федорівський – Лук’янчук, Приймак, Черненко, Прокопенко, Слободян, Мединський, Вовкун (Карась, 32), Мороз, Суханов (Краснопір, 65), Тарануха (Груша, 65).

Динамо Київ: Бущан – Дубінчак (Вівчаренко, 82), Сирота, Дячук, Тимчик, Сидорчук (Бражко, 65), Шапаренко (Шепелєв, 65), Буяльський, Кабаєв (Н. Волошин, 46), Ярмоленко, Ванат (Діалло, 82).

Матч почався спокійно. Перший серйозний момент створили господарі – Приймак небезпечно бив головою. В наступній атаці “біло-сині” завдяки голу Ваната вийшли вперед. На 30-й хвилині Динамо отримало право пробити пенальті. Бити взявся Ярмоленко. Легенда киян реалізував удар і довів кількість своїх голів до 100 в УПЛ.

На 42-й хвилині “пивовари” відквитали один м’яч, але перед свистком на перерву Буяльський знову встановив спокійний для Динамо рахунок. Господарі показали, що мають характер і на 50-й хвилині Карась повернув інтригу в поєдинок.

На 73-й хвилині гравець Оболоні Груша, який вийшов на поле 65-й хвилині, отримав свою другу жовту. В меншості у новачка УПЛ шансів не було. Незабаром Ярмоленко оформлює дубль і перетворює залишок гри у формальність.

Нагадаємо, що в першому турі Динамо вдома обіграло Минай (4:1), а Оболонь на своєму полі розійшлася миром з Колосом (0:0). У наступному турі колектив Луческу очікує матч проти Металіста-1925, а Оболонь поїде в гості до Чорноморця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *