Андрій Пятов розповів, чи міг би працювати в Динамо Київ

Легенда донецького Шахтаря Андрій Пятов відповів, що зараз не бачить себе в Динамо, адже хоче допомагати “гірникам”.

“Зараз можу сказати, що ні. Хочу розвиватись в Шахтарі. Хочу підіймати зараз рівень голкіперів, а потім не знаю — може буду помічником, може буду головним, все залежить від мене. Поки я зосереджений тільки на Шахтарі, а далі, в такий час, не можемо забігати вперед і казати, що буде далі. Поки я в Шахтарі та з Шахтарем в серці“, – зізнався голкіпер.

Також Андрій Пятов розповів, як він відонситься до того, що Мірча Луческу таки погодився у 2020 році очолити киян.

“Для мене також було важко. Я тоді сказав, що для мене це те ж саме, якби я перейшов в Динамо. Є якась любов, відповідальність… Це на все життя, коли ти є частиною такого клуба. Людина зробила для клуба, й клуб для людини дуже багато, й так піти… Не знаю, це його вибір, його шлях. Для мене це було дивно, я його не зрозумів.

Втім, людина довела, що він професіонал. В перший рік вони виграли все. Це я можу сказати: він — професіонал, легенда тренерського цеху, але цей вчинок — його вибір. 

Чи змінилось моє ставлення? Ні, я його просто не зрозумів. Не в праві щось казати, він — тренер, набагато старший, він пожив, це його вибір. Кожна людина робить кроки, які вважає правильними. Для нас це дивно, але це наша думка, а в нього інша“, – зізнався Пятов в інтерв’ю для Football.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *