Зірковий новачок Полісся назвав цілі команди на сезон

Олександр Назаренко

Новачок житомирського Полісся Олександр Назаренко розповів про причини переходу в новачка УПЛ з СК Дніпра-1, а також поділився очікуваннями від нинішнього сезону.

– Вітаємо в Поліссі. Чому обрав саме Полісся для продовження кар’єри? Що було визначальним фактором при виборі?

– Дякую за вітання, мені дуже приємно знаходитись у вашому клубі і я радий приєднатись. Я давно знав, що Полісся цікавиться мною і є можливість продовжити мою кар’єру саме в цьому клубі.

Мені подзвонив президент клубу і запропонував мені перейти до Полісся. Я сказав: чому б і ні, амбітна команда. Всі бачать на якому рівні зараз Полісся, команда добре грає, зробили таку базу. Створені всі умови, щоб досягнути тих цілей, які поставлені перед командою.

– Наша команда — новачок УПЛ. У тебе досвід в Прем’єр-лізі є. На твою думку, на що може претендувати Полісся у першому для себе сезоні?

– Як я бачу, я дивився перший тур проти Вереса, бачив гру. Знаходячись тут, в клубі, перебуваючи, так би мовити, у цій тарілці, я відчуваю, що клуб може здобути дуже добрі результати і, як мінімум, потрапити в першу п’ятірку. Думаю, що це буде тяжко, але це цілком реально. Я сподіваюсь, що футбольний клуб Полісся може це зробити, – сказав Олександр Назаренко клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *