Микола Цимбал назвав цілі ФК ЮКСА на Кубок України

Микола Цимбал

Наставник ФК ЮКСА Микола Цимбал розповів про емоції від перемоги над Нивою-Бузова (1:1, пен 5:4) у Кубку України, а також назвав власні цілі на цей турнір.

– Враження найприємніші. Кожен прагне перемагати. Я дуже задоволений, що ми пройшли далі і подарували нашим прихильникам свято ще однієї гри в Кубку України.

– Як можете прокоментувати епізод із призначенням пенальті в наші ворота?

– Я повністю підтримую Романа Ювхимця. Він молодий хлопець, дуже здорово увійшов у гру. Але йому лише 20 років. Не вистачило досвіду на ногах доборотися до кінця. Книш – досвідчений гравець, підставився. Загрози воротам не було, щоб робити підкат. Але це через молодість, азарт, бажання. Ми підтримуємо Романа усією командою. Ми віримо у нього, він ще багато користі принесе нашій команді.

– Другий матч поспіль гра була 120 хвилин. Видно було, що хлопці були втомлені, просто виживали у компенсований час…

– Звичайно. У Ниви було на один день більше відпочинку. До того ж, вони зіграли 90 хвилин, а ми 120. Плюс у нас немає зараз ротації. Ми зараз в процесі дозаявки нових гравців, для того, щоб у нас була більша обойма для ротації. Це міжнародні трансфери, це потребує часу. Ми чекаємо на підсилення. Я вірю, шо гравці, які прийдуть, підсилять нашу команду і ми станемо більш конкурентоздатними.

– Те, що вдруге поспіль вдалося перемогти в серії пенальті – закономірність?

– У футболі все закономірно. Те, що хлопці віддавалися, як вони терпіли: судороги, втому, яка була. І вони тримали концентрацію, за що були винагороджені перемогою.

– Завдання на Кубок України вже виконане?

– Ні. Ми будемо старатися проходити якомога далі. У мене, як у тренера, є досвід гри в півфіналі Кубка України. Тому це незабутні емоції, хочеться їх повторювати і проходити якомога далі.

– Вже 7 серпня дебютна гра ФК ЮКСА у чемпіонаті Другої ліги. Чи встигнуть Ваші підопічні відновитися?

– Відновлення почнеться вже зараз на базі. У нас дуже хороші умови для цього. І ми вже зможемо сконцентруватися на матчі проти Локомотива,  – сказав Микола Цимбал клубній пресслужбі.

Варто сказати, що ФК ЮКСА незабаром може підсилитися декількома легіонерами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *