“Це непросте випробування для нашої родини”: Даша Савіна відреагувала на важку травму Валерія Бондаря

Даша Савіна

Даша Савіна відреагувала на важку травму свого чоловіка Валерія Бондара. Центрбек Шахтаря травмувався в грі 1-го туру УПЛ проти Металіста-1925.

Журналістка впевнена, що вони пройдуть цей етап, адже вже не вперше з чоловіком долали важкі моменти пов’язані з травмами.

Вчора мій чоловік отримав тяжку травму, це чергове непросте випробування для нашої родини, але я точно знаю, що ми впораємося з цим, адже проходили подібні складні періоди. Головне, що ми пройдемо це разом. Вчора отримали величезну кількість ваших повідомлень із теплими та добрими словами, дякуємо кожному за підтримку. Валерій обов’язково повернеться на поле ще сильнішим і фізично, і морально.

Наша родина завжди несла в цей світ добро, не зробивши нічого поганого і не побажавши зла нікому. Я й подумати не могла, що в такий складний час для всіх українців, у той час, коли люди об’єднуються, допомагають, співпереживають один одному, знаходяться озлоблені гидоти, які радіють чужому болю, зловтішаються, засуджуючи, що хтось не так плакав , як їм хотілося це бачити, а також радіють травмі та болю іншої людини.

Так от усім «подібним» вся ця жовч повернеться подвійно. Впевнена у цьому. Мій чоловік-найдобріша людина, яку я коли-небудь зустрічала, він завжди допомагає іншим людям і співпереживає. Тому я ніколи не дам в образу його і нашу сім’ю.

З посмішкою та позитивним настроєм ми рухаємося далі. Попереду на нас чекає шлях відновлення, особисто у мене важкий графік і робота, але я впевнена, що ми зможемо з усім впоратися. Адже ми-разом!“, – написала вона у себе в соцмережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *