“Чорноморець зіграв інакше, ніж ми планували”: Максим Прядун – про поразку ЛНЗ у першому турі УПЛ

Максим Прядун

Дебютний матч ФК ЛНЗ в Прем’єр-лізі видався невдалим – команда зазнала домашньої поразки від Чорноморця. Нападник черкаського клубу Максим Прядун пояснив причини поразки.

Це перша гра для Черкас у Прем’єр-лізі, тому, звісно, хотілося б розпочати перемогою. Але суперник зіграв трохи інакше, ніж ми планували. 

Будемо йти до мети і, думаю, що спрацюємось, але треба ще трохи часу. У нас були досить непогані атаки, але не склалося. А ще нам бракує вболівальників. Бо коли на стадіоні кілька тисяч людей і всі кричать, підтримують, то це підіймає дух“, – сказав він у коментарі для Суспільне Черкаси.

Хавбек черкаської команди Владислав Хамелюк також пояснив, чому ЛНЗ не вдалося досягти успіху в грі з “моряками”.

“Складний суперник, складний матч. Ми на кожен матч покладаємо надію на перемогу, тим більше, що цього разу грали вдома. Тому, звісно, засмучені. Але забуваємо цю гру і йдемо далі і наступного суперника будемо намагатися перемогти”, – сказав півзахисник.

One thought on ““Чорноморець зіграв інакше, ніж ми планували”: Максим Прядун – про поразку ЛНЗ у першому турі УПЛ

  1. Хлопці черкасці, треба грати у кожному матчі і єпізоді максимум на що ви здатні. Буде важко, але для того ви й вибороли місце в вищому дивізіоні. Хочеться щоб футбол високого рівня довго був у Шевченковому краї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *