“СК Дніпро-1 дуже залежні від Довбика”: Олег Шелаєв – про трансфер гравця в Жирону

Артем Довбик

Легенда УПЛ Олег Шелаєв розповів, що, можливо, через завершальний період переходу до Жирони Артем Довбик може не грати на всю силу у матчі проти Панатінаїкоса в ЛЧ.

Безумовно, лідером Дніпра-1 в минулому сезоні був Артем Довбик, але у першій грі проти Панатінаїкоса він не зміг продемонструвати на полі тієї гри на яку очікували вболівальники та тренери. Його і надійно закрили опоненти, і не було його ключового партнера Олександра Піхальонка. 

На жаль, Дніпро-1 дуже залежний від Довбика і останні новини чи чутки, офіційно нам ще нічого не сказали, про те що трансфер до Жирони вже на фінішній прямій, можуть зіграти з Артемом злий жарт.  Тобто, якщо це дійсно так, якщо не сьогодні-завтра Довбик спакує речі і полетить до Іспанії, то в нього може бути недостатня, інша мотивація на гру проти Панатінаїкоса. 

Ні, не те щоб я думав, мовляв Артем буде грати відбуваючи номер на полі, ні. Але ви ж розумієте, якщо на кону стоїть продовження кар’єри в Європі, то він буде думати двічі йти чи ні в жорстку боротьбу, наприклад. Віддача буде не максимальною. Гравець буде так чи інакше грати обережно. Кому потрібні травми перед потенційним і давноочікуваним трансфером?“, – сказав Олег Шелаєв у коментарі сайту “Український футбол“.

На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція гри. Також ми писали прогноз на матч Панатінаїкос – СК Дніпро-1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *