“Трансфери будуть”: Даріо Срна повідомив, що Шахтар ще не завершив комплектацію на сезон

Шахтар

Спортивний директор ФК Шахтар Даріо Срна повідомив, що клуб ще не остаточно завершив комплектацію до нового сезону.

Приємно, коли футболісти приїжджають до Шахтаря з Бразилії, Еквадору, Венесуели і не питають про війну. Ще плануються трансфери. Думаю, ми купимо ще 1-2 футболісти, але залежить від ринку. Працюємо над тим, щоб збудувати найсильніший Шахтар в історії”, – сказав Срна.

Також легенда “гірників” прокоментував трансфер бразильця Егіналдо.

Шахтар повертається туди, де ми були весь цей час: Бразильський ринок, швидкі вінгери. Сьогодні нарешті підписали дуже сильного футболіста, який може грати на всіх позиціях в атаці, молодий. Я спілкувався з Алексом Тейшейрою, який грав із ним. Він його дуже хвалить і рекомендує. Ми побачили те, що нам потрібно – швидкість, силу, міць. Я впевнений, що цей футболіст писатиме історію Шахтаря.

Ми зараз дивимося не лише на бразильський ринок, а й на Еквадор, Венесуелу. Вважаю, що Егіналдо – гарне посилення в атаці, якого нам не вистачало.

Цікаво, що ніхто з новачків навіть не ставив запитання щодо війни. Вони дивляться на свою перспективу та своє майбутнє. Вони вважають, що Шахтар – це ідеальний крок для них. Це дуже приємно“, – сказав хорват клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *