Ігор Суркіс висловився щодо потенційних трансферів Динамо

Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс оцінив перемогу київської команди у матчі першого туру УПЛ проти «Минаю», а також трансферні питання.

«Дуже важкий матч, відчувалися навантаження, які були на зборі. Виграли – молодці. Але потрібно акуратніше діяти в обороні та атаці, тому що сильніший суперник не пробачить таких помилок.

Трансфери? Можливо, когось запросимо, але дуже важко, бо ніхто не хоче їхати. А легіонери хочуть виїхати через ситуацію в нашій країні.

Найголовніше – це перемога нашої країни, це наша головна перемога. А якщо говорити про футбол, то ми маємо і молодих, і досвідчених гравців. Хороша лавка запасних.

Кого б хотів повернути? Хотіли б найкращих українців повернути, але це неможливо. Ми вже говорили раніше про Яремчука… Але апетити у зарплаті та трансфері треба знизити», – сказав Суркіс.

Нагадаємо, у першому турі УПЛ “Динамо” здобуло вольову перемогу над Минаєм з рахунком 4:1. Дублем відзначився Владислав Ванат, а також перший офіційний матч після повернення в команду зіграв Андрій Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *