Роман Григорчук прокоментував перемогу Чорноморця над ЛНЗ у 1-му турі УПЛ

Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував перемогу одеської команди над черкаським клубом ЛНЗ (2:0) у першому турі УПЛ.

«Досить непогана гра, хоча не без помилок, але ми не гнівим Бога і всім задоволені. Ми провели передсезонний період дуже важкий, в нас був неповноцінний тренувальний процес. Вважаю на 200 процентів, що «Чорноморець заслужено переграв «ЛНЗ».

Новачки? Їм було важче в плані функціональному. Була досить висока температура повітря і вони не підготовлені як слід, вони приїхали до нас із запізненням, але ми розуміємо все. Але ми не бачили ознак, що вони стомлені, а це означає, що в них є характер, а він є тільки в добротних футболістів.

Я задоволений грою кожного футболіста, що був на полі – і легіонерами, і новачками. Дуже важливою є поведінка воротаря на полі. Все має значення – як він стоїть, його положення тіла, жести, слова, вираз обличчя. Можна сказати, що новачки підходять нам по стилю, питань нема.

Ми вивчили всіх футболістів «ЛНЗ» в тренувальних матчах, я знаю всіх футболістів і ї можливості. Це команда Прем’єр-ліги, я впевнений, що в неї є потенціал», – сказав Григорчук.

У наступному турі УПЛ одеський “Чорноморець” зіграє проти “Колоса” з Ковалівки. Матч відбудеться 6 серпня.

ЛНЗ у наступному турі першості України зустрінеться з “Минаєм”. Гра запланована на 5 серпня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *