Патрік ван Леувен висловився про матч Шахтаря з Тоттенгемом

Патрік ван Леувен

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен прокоментував майбутній благодійний матч із Тоттенгемом.

Для мене це буде дуже цікавий матч та екстра підготовка, особливо до Ліги чемпіонів. Це суперник, з яким ви не граєте щотижня. Для гравців це чудова нагода перевірити себе у зустрічі з футболістами рівня АПЛ. Зможемо побачити, де ми з командою знаходимося після місяця роботи разом.

Також це благодійний матч для України. Дуже добре, що ми можемо щось зробити на міжнародному рівні разом із Тоттенгемом для українців“, – наводить слова Патріка ван Леувена Трибуна.

Зустріч відбудеться у неділю, 6 серпня, на домашньому стадіоні Шпор у Лондоні. Її покаже телеканал XSPORT. Початок матчу – 16:00 за київським часом.

Як повідомлялося раніше, всі зібрані під час гри кошти будуть передані благодійному фонду Shakhtar Social, який надає фінансову підтримку, гуманітарну та медичну допомогу сім’ям у всій Україні. Тоттенгем також зробить додаткові пожертвування від продажу квитків.

Вартість квитків на благодійний матч Тоттенхем — Шахтар складе 25 фунтів для дорослих та 5 фунтів для дітей віком до 18 років. Також доступні сімейні пакети (2 дорослі, 2 дітей) за 50 фунтів.

Нагадаємо, що 5 серпня у Лондоні пройде ще один благодійний матч на підтримку України. Його мета – зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею у Чернігівській області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.

У цьому матчі Game4Ukraine зіграють команди капітанів Андрія Шевченка (з Сергієм Ребровим, Михайлом Мудриком та іншими зірками у складі) та Олександра Зінченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *