“Ми створили багато моментів, щоб забити переможний гол”: Ярослав Вишняк – про нічию з ФК Оболонь

Ярослав Вишняк

Ярослав Вишняк прокоментував нічию його Колоса з київською ФК Оболонь в першому турі УПЛ сезону 2023/2024.

– Які у вас враження від дебютного матчу в сезоні?

З одного боку, ми задоволені, що здобули перший заліковий бал в цьому чемпіонаті, а з іншого боку, по моїм відчуттям відразу після гри, мені здається, ми створили достатньо моментів, щоб забити м’яч.

Результат міг бути іншим, але є те, що є, ми приймаємо цей результат, і готуємося до наступних ігор чемпіонату. Чемпіонат буде набирати обертів, все тільки починається.

– Колос мав більше, як здавалося, гострих моментів, ніж суперник. Чого не вистачило на завершальній стадії?

Не вистачило забитого м’яча, не вистачило десь холоднокровності, майстерності. Ну і, чесно кажучи, на стадіоні тут завжди така висока трава і не поливають поле. Таке враження, що такий футбол – це як жувальна гумка, коли м’яч жується, повільний. Більше подобається, можливо. Я не знаю.

Оболонь – непогана команда, в них багато швидкісних гравців. Якби було швидше поле – я думаю, гра була б цікавішою. Швидше б ходив м’яч, моменти створювались би, гра була б гострішою і цікавішою.

Ну це на мій погляд. По воротах б’ють – м’яч не летить. У обох команд, не тільки в нашої. Брак у простих ситуаціях.

– З чим пов’язана відсутність замін до 76-ї хвилини?

Я бачив, що хлопці витримують. Був період, коли М’якушко підсів, і я думав випустити Велетня, але потім М’яка розбігався і почав діяти активно.

Я бачив, що ми переважаємо суперника, на мій погляд. Контролювали м’яч, створювали моменти, було таке відчуття, що от-от ми зможемо забити м’яч. Тому я й не поспішав з замінами, не було сенсу змінювати гру. Ну і так, чесно кажучи, в нас на заміні один нападник – молодий хлопець Салабай Антон. Я не бачив сенсу робити заміни.

– Як оціните гру новачків, зокрема, Цурікова і Бурди? Наскільки вони вже вписалися в колектив?

Цуріков, Бурда, Бондаренко, Лучкевич, Демченко – це ж всі наші новобранці. Ми не забуваємо, що вони тільки місяць назад до нас приєдналися. Розумієте, в нас абсолютно нова лінія захисту.

Є певні моменти зіграності. Те, що ми робили на тренуваннях та в контрольних іграх, воно відрізняється від сьогоднішньої гри в чемпіонаті. Я сподіваюся, що ми ще зіграємося і будемо виглядати краще.

Хлопці стараються, я задоволений їхнім ставленням до роботи, тому що в нас досить тяжкі збори були і вони все це витримали. Поки що рано говорити, ми тільки одну гру зіграли, але, я думаю, це кваліфіковані гравці, вони нам допоможуть, – сказав Вишняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *