Новачку Шахтаря загрожує в’язниця: відомі деталі

21-річний бразильський півзахисник Шахтаря Педріньо найближчими роками може провести не в донецькому клубі, а за ґратами – футболіста підозрюють у нечесній грі у себе на батьківщині.

Шахтар раніше оголосив про підписання лівого захисника Педріньйо на правах вільного агента, проте бразильець має певні проблеми на батьківщині.

Як повідомляє журналіст Вінченцо Далікані, новачок «гірників» став фігурантом справи «Максимальне покарання» у штаті Гояс. Педріньйо вважають винним у грі «на контору». Саме через цю справу йому довелося покинути попередній клуб клуб Атлетіко Паранаенсе.

Ним та місцевим бізнесменом Клебіньо Ферою займається відділ боротьби з організованою злочинністю та відмиванням грошей. Зазначається, що Педріньйо може потрапити за ґрати терміном від двох до шести років та виплатити штраф.

Педріньо є вихованцем бразильської Віторії, за яку дебютував у сезоні-2020 та зіграв 35 матчів. Навесні 2021 року він перебрався в Атлетіко Паранаенсе, де за два неповні роки відіграв 69 матчів і зробив два асисти.
У складі цієї команди він став чемпіоном Бразилії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *