Колишній футболіст збірної України гнівно відреагував на ракетний удар російських окупантів по Одесі

Ракетний удар по Одесі

Колишній нападник збірної України Роман Зозуля відреагував на ракетний удар по Одесі. У ніч на 23 липня російські окупанти запустили по Одеській області 19 ракет різних типів.

33-річний футболіст опублікував пост у своєму Telegram-каналі, в якому розлючено висловився щодо росіян, назвавши їх вбивцями, алкашами і фашистами.

Росія – не держава. Росіянин – не нація. Гній на світовій мапі. Непотріб. Вбивці. Алкаші. Фашисти. Нелюди, якім байдуже на все.
Вони досі ходять в туалет на дірку у підлозі, або на відро, але намагаються руйнувати все, що є цивілізованого в інших країнах. Варвари сьогодення. Знов вночі страждала Одеса. Цивільні люди та інфраструктура. Церква.

Знов з помийного росТБ ми чуємо про ураження іноземних найманців України. Стоянки безпілотних катерів. Напевно це все було у соборі. Гній сучасного світу. Ви відповісте за все!“,- написав Зозуля.

Нагадаємо, вночі 23 липня російські війська здійснили масовану ракетку атаку по території Одеси та області. Окупанти випустили 19 ракет різних типів: Х-22,”Калібри”, “Іскандер-К”, “Іскандер-М”. Українські повітряні сили ліквідували 9 цілей. Це вже п’ятий за останній тиждень обстріл міста.

Одна з російських ракет потрапила в Спасо-Преображенський собор і завдала чималих руйнувань. Також були пошкоджені 6 житлових будинків в центрі міста і понівечені десятки цивільних автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *