“Всі добре себе проявили”: Патрік ван Левен – про перемогу над Утрехтом

Патрік ван Левен

Головний тренер «Шахтаря» Патрік ван Леувен після матчу з «Утрехтом» (4:2) підбив підсумки зборів для гірників.

– Містере, «Шахтар» на переможній ноті завершив літні збори. Можете підбити підсумки підготовки команди до сезону?

– Я дуже задоволений зборами, провели чудові три тижні в Нідерландах. Хлопці багато працювали, щодня була цілковита концентрація в тренувальному процесі, аби реалізувати те, чого хочемо. Завжди бесідували з гравцями задля кращої взаємодії між тренерським штабом і футболістами. Отже, усе дуже добре. Крім того, можна побачити покращення порівняно з першими тижнями, коли ми тільки поверталися до гри.

– Що скажете про заключний матч зборів з «Утрехтом»?

– Радію, що хлопці зіграли саме так, як ми тренувалися останніми днями, що вони намагалися працювати як одна команда. Це найголовніше. Подобається, коли вони все на полі роблять разом. І ми створили багато гольових моментів. Гадаю, у цілому вся група, адже всі брали участь у цій останній грі, добре попрацювала і залишила гарне враження від своїх якостей.

– Наскільки важливою є ця перемога для команди?

– На зборах важливо перемагати і забивати голи, а ми забили чотири м’ячі. Футболістам корисно бачити, що вони можуть забивати з тих моментів, які отримують, що вони створювали багато гольових шансів, особливо в останні тридцять хвилин гри. Вони все ще мали велику кількість моментів, хоча й були втомленими від зборів. Тому, вважаю, всі добре себе проявили, – сказав ван Леувен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *