Черговий погром від “біло-синіх”: Динамо Київ забило 6 голів супернику у матчі на зборах в Австрії (Відео)

ФК Динамо Київ

Київське Динамо провело черговий матч на тренувальних зборах в Австрії. Цього разу суперником команди Луческу став представник Другого дивізіону чемпіонату Словенії – Рудар.

Поєдинок пройшов у незвичному форматі – команди зіграли три тайми по 40 хвилин кожен.

Динамо (Київ) – Рудар (Веленьє) – 6:1

Голи: Бражко (21), Шапаренко (37), Діалло (54), Караваєв (83, 113), Рамадані (117) – Блудек (6).

Динамо: Нещерет (Бущан, 41; Моргун, 81) – Малиш (Тимчик, 61), Сирота (Дячук, 61), Попов (Біловар, 61), Вівчаренко (Дубінчак, 61) – Бражко (Сидорчук, 41, Рамадані, 81), Буяльський (Кабаєв, 61), Волошин (Лєднєв, 41; Караваєв, 81), Шапаренко (Шепелєв, 41; Андрієвський, 81), Ярмоленко (Діалло, 41; Царенко, 59) – Ванат (Беніто, 41; Горбач, 81).

Огляд матчу: 

Кияни пропустили м’яч вже у дебюті зустрічі – На шостій хвилині після подачі з кутового Блудек вистрибнув на ближній стійці та пробив повз Нещерета, відкривши рахунок у матчі.

Тривалий час “біло-синім” особливо нічого не вдавалося в атаці, а зрівняли рахунок кияни на 21 хвилині. Бражко зіграв на підбиранні на підступах до штрафного майданчика, обіграв захисника та метрів із 25-ти пробив точно в кут.

До першої перерви футболісти Динамо змогли ще раз засмутити голкіпера суперників – Шапаренко знайшов у штрафному майданчику Ваната, нападник притримав м’яч та віддав зворотню передачу на Миколу, і півзахисник «біло-синіх» класним обвідним ударом поклав сферу в дальній кут.

На 54 хвилині Динамо забило втретє. Спочатку після помилки воротаря Буяльський зіграв на перехопленні, але занадто відпустив м’яч і не зміг обіграти голкіпера. Але в наступній же атаці Вівчаренко знайшов на лівому куті штрафного майданчика Діалло, Самба накрутив відразу кількох захисників та відправив м’яча в дальній кут воріт

Далі кияни не зупинялися і продовжували збільшувати свою перевагу – Андрієвський навісив із кутового, Караваєв пробив головою, воротар парирував за лінію воріт, а польовий гравець для остаточної впевненості у взятті воріт ще й добив м’яча у власні ворота.

П’ятий гол Динамо у матчі забив Караваєв, оформивши дубль. На 113-й хвилині Олександр вдало відгукнувся на простріл Кабаєва з лівого флангу та з близької відстані переправив м’яча у ворота. А остаточний рахунок у спарингу встановив Рамадані, який головою замкнув подачу з кутового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *