Агент Еріка Раміреса пояснив, чому форвард прийняв рішення залишити Динамо Київ

Ерік Рамірес

Агент форварда «Динамо» Еріка Раміреса Рафаель Реєс пояснив, чому його клієнт погодився на річну оренду з правом викупу в колумбійський «Атлетіко Насьональ».

«Трансфер ще не повністю завершений, є деталі, які потрібно вирішити, але намір полягає в тому, щоб він приєднався до команди якомога швидше. Деталі контракту відсутні, але майже все готово. Він має перейти цими вихідними.

Проблема Європи не в тому, що вона його не приваблює, а в тому, що холод і війна створюють йому дискомфорт. Настільки, що він відмовився від пропозицій з чемпіонату Англії, кількох клубів другого дивізіону Іспанії, однієї команди в першому дивізіоні Італії. Також були пропозиції з Саудівської Аравії та від кількох команд МЛС. І все це для того, щоб зосередитися на «Атлетіко Насьоналі».

Бути в одній з найважливіших команд Колумбії — це величезна привабливість, окрім гри в Кубку Лібертадорес і боротьби за важливі місця в Лізі. Це конкурентоспроможна команда, і таке середовище завжди привертає їх увагу», – сказав Реєс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *