Сторони погодили перехід: нападник Динамо Київ продовжить кар’єру в Атлетико

Ерік Рамірес

Форвард Динамо Ерік Рамірес перейде до колумбійського Атлетико Насьональ.

Сторони домовилися про оренду гравця на один сезон із правом викупу. Найближчим часом нападник пройде медобстеження у новому клубі.

Рамірес поки що не розпочинав підготовку до нового сезону. Ерік залишається на батьківщині та розглядав варіанти з Європи та Південної Америки.

Форвард також хоче припинити контракт із київським клубом. На рішення венесуельця покинути команду вплинула війна в Україні, статус запасного та бажання біло-синіх скоротити заробітну відомість.

Динамо не утримуватиме Раміреса, зарплата якого становить 600 тисяч євро на сезон. У послугах форварда зацікавлений Газіантеп та низка інших клубів турецької Суперліги.

Першу половину минулого сезону Рамірес провів в оренді у братиславському Словані, забивши 7 голів у 31 матчі за словацьку команду. Взимку форвард повернувся до Динамо та відзначився 3 м’ячами у 13 поєдинках УПЛ.

Рамірес став гравцем Динамо влітку 2021 року. Усього на рахунку венесуельця 20 матчів за біло-синіх та 4 голи. Контракт форварда діє до червня 2026 року.

У першому турі нового розіграшу Української Прем’єр-ліги команда Мірчі Луческу зіграє з Минаєм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *