Президент Полісся пояснив, чому житомирський клуб підписав контракт з Олександром Усиком

ФК Полісся

Президент «Полісся» Геннадій Буткевич прокоментував підписання контракту з чемпіоном WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком.

«Я поважаю та пишаюсь цією людиною. Його ставлення до тренувань — це великий приклад для команди «Полісся». Колись Боб Арум висловив свою думку про про Усика та українців: «Він – українець, а українці б’ються, як ніхто в світі. Їм не давали шансів проти росії, настільки більшої країни. І вони вибили з них лайно… І досі вибивають. Не треба недооцінювати українців. Я думаю, що Тайсон може перемогти, але Усик віддасть у бою все, що у нього є.

Любов до футболу об’єднувала наші стосунки. І його дитяча мета, зіграти у великий футбол — здійсниться», – сказав Буткевич.

А от Олексій Сімченко скептично ставиться до союзу Усика та «Полісся». На його думку, житомирський клуб і близько не реалізував весь потенціал цієї історії.

Відзначимо, що “Полісся” в наступному сезоні буде грати в українській Прем’єр-лізі. Житомирський клуб в минулому сезоні посів перше місце в Першій лізі і вийшов в елітний дивізіон.

У першому турі УПЛ “Полісся” зіграє проти “Вереса”. Матч заплановано на 28 липня.

Нагадаємо, 26 серпня Олександр Усик проведе бій проти британського боксера Даніеля Дюбуа. Поєдинок пройде на “Tarczynski Arena” в польському Вроцлаві.

У послужному списку українського боксера 20 перемог (13 нокаутом) в 20 боях на професійному рингу.

Свій попередній бій Усик провів у серпні минулого року. У реванші українець роздільним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа і захистив титули WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *