Наставник “Оболоні” пояснив, чому клуб підписав Рибку

Валерій Іващенко

Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко поділився думкою про досвідченого воротаря Олександра Рибку, який став у це міжсезоння гравцем київської команди.

– Одним з новачків команди став мегадосвідчений воротар – Олександр Рибка. Й, мабуть, тепер можна сказати, що позиція воротаря в команді є найбільш укомплектованою та конкурентоспроможною одночасно. Що, на вашу думку, може дати Олександр команді? І чи задоволені ви його роботою на перших зборах?

Сашко розпочинав свій шлях з ФК Оболонь. Перші кроки він зробив саме тут. Можна сказати, що саме завдяки нашій команді він став тим Рибкою, якого його всі знають. Наш тренерський штаб хотів щоб у нас в команді був досвідчений гравець, який би міг своїм досвідом допомагати хлопцям швидше адаптовуватися до УПЛ. Він знає, що таке робити перші кроки на такому рівні і може цим досвідом надихати хлопців на перемоги. І тому це дуже важлива фігура в нашому клубі.

Він однозначно вважається невід’ємною частиною цього колективу. Він знає багатьох працівників і я його доволі добре знаю. Мені відомо про його людські якості, тому можу сказати, що він є професіоналом, як на полі, так і поза ним. Завдяки його досвіду в найкращих клубах України і в збірній він здатен надихати молодих гравців, – сказав Іващенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *