“Звернувся до відповідних органів”: экс-футболіст Львова розповів про заборгованість по зарплаті

Олександр Рибка

Голкіпер «Оболоні» Олександр Рибка прокоментував свій період у «Львові» та заявив, що клуб зараз винен йому гроші.

— Ніхто нічого не пояснював. Через купу трансферів зібрався фактично новий колектив, якому потрібен був час, аби зігратися, знайти взаєморозуміння. І тут нас поставили перед фактом, що відбулися зміни на тренерському містку.

Анатолій Безсмертний прийшов у важкий період, у нас тоді кілька поспіль важких ігор було. Важко було очікувати якогось результату за таких обставин.

Чому так вийшло з «Львовом» – поняття не маю. Я сидів, думав, що пішло не так, ми це навіть з хлопцями обговорювали, але ніхто не розумів [причини таких кадрових рішень].

— Як ви вважаєте, що стало першим дзвіночком, що «Львів» зникне після цього сезону?

— Таких думок не було ‒ про зникнення. Я не міг подумати, що «Львів» може перестати існувати. Розмов всередині клубу не було.

— Як це ‒ бути футболістом команди, коли ти знаєш, що вона ось-ось зникне? Чи складно повністю концентруватися на футболі в такі моменти, коли вам навіть не дозволяють їхати на матч заключного туру?

— Нам сказали, що досвідчені гравці не їдуть на матч з «Колосом». Не знаю, чому вони так вирішили і я не вважаю, що це є нормальним. У них така політика.

— «Львів» залишився вам щось винен і чи є можливість подати кудись скаргу, щоб вибити свої гроші?

— Так, вони повинні заплатити мені гроші. Заборгованість є! Я звернувся до відповідних органів, — сказав Рибка в інтерв’ю “Українському футболу“.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *