Олександр Караваєв зізнався, про що говорить у своїх промовах перед іграми Мірча Луческу

Олександр Караваєв

Хавбек “Динамо” Олександр Караваєв висловився про нинішній стан справ у команді.

– Ще кілька сезонів тому “Динамо” вважалося молодою командою, зараз же в колективі достатньо досвідчених гравців, а молодь набралася досвіду. Чи став нинішній склад сильнішим, на вашу думку?

– Вважаю, так. Минулого сезону мала місце перебудова, було багато хлопців, які вийшли на певний рівень та пішли з команди. Окрім трансферів були травмовані футболісти, прийшли молоді гравці, які згодом набралися досвіду. А зараз у нас є баланс – і досвідчені гравці, які багато грають на високому рівні, і молодь, яка також вже має певну ігрову практику та гарні перспективи, тому, вважаю, що цей баланс разом із конкуренцією на кожній позиції надаватиме впевненості кожному для отримання результату.

– Мірча Луческу вже кілька разів виступав перед вами з мотиваційними промовами, який їхній основний зміст?

– Йдеться про максимальні завдання, про перше місце – ні про що інше не йдеться. Пам’ятаю, коли він тільки-но прийшов, у команді були молоді Забарний, Миколенко, він їм теж казав те саме, і згодом усі побачили, в яких футболістів вони виросли, і де зараз грають. Зараз Луческу, перш за все, хоче дати зрозуміти молодим гравцям, що у них є такий самий шанс, якщо вони слухатимуть і виконуватимуть ті вимоги, які пропонує тренерський штаб, теж чекає на прекрасне майбутнє, вони можуть зрости у висококваліфікованих гравців. Тому потрібно виконувати настанови тренерського штабу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *