“Я люблю Україну, але грати за Шахтар не можу”: зірковий легіонер “гірників” повідомив, що покине клуб

ФК Шахтар

Вінгер Шахтаря Тете повідомив, що не гратиме за донецьку команду. Бразилець отримав кілька пропозицій від інших клубів, але ще визначився де продовжить кар’єру.

“Так, залишилося ще трохи часу до завершення контракту із Шахтарем. Через цю ситуацію я вже не зможу грати за Шахтар. Але я вболіваю за команду і дуже хочу, щоб вона розвивалася. Це була перша професійна команда, в якій я грав” , – сказав Тете.

“Ще не визначилися з майбутнім клубом. Ми дуже уважно вивчаємо, але поки що не поспішаємо приймати рішення. Є багато зацікавлених команд, але зараз все вирішує мій агент. Я люблю Україну. Зараз я у відпустці і, незважаючи на війну, приїхав сюди. Віримо у перемогу та в те, що все буде добре”.

Контракт Тете із Шахтарем спливає у грудні 2023 року. У послугах бразильця зацікавлений Селтік.

В минулому сезоні Тете виступав за два клуби на правах оренди. Першу частину кампанії бразилець провів у складі Ліона (19 матчів, 6 голів та 5 результативних передач). У січні півзахисник перейшов до Лестера, де провів 14 ігор, забивши один гол.

Шахтар став чемпіоном України та виступить у груповому раунді Ліги чемпіонів. У першому турі нового сезону УПЛ Гірники зіграють із Металістом 1925. Базова дата — 29 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *