Патрік ван Левен дав оцінку Шахтарю за спаринг з АЗ

Головний тренер «Шахтаря» Патрік ван Леувен прокоментував нічийний результат товариського матчу проти АЗ (3:3).

— Містере, сьогодні відбувся перший спаринг на цих літніх зборах. Який ваш загальний коментар щодо матчу і особисті враження?

Спершу я хочу сказати, що задоволений тижнем, протягом якого ми працювали в Нідерландах. Гравці докладають усіх зусиль, щоб стати кращими, більш підготовленими, і це те, що стало в пригоді у цьому матчі.

Ми сподівалися, що деякі з гравців збірної будуть готові приїхати сюди раніше, але Україна досягала успіху, тож це позитивний момент для України та невеличка проблема для мене, оскільки в нас менше гравців.

Вважаю, футболісти, які грали сьогодні, добре себе проявили, старалися робити те, над чим ми працювали протягом тижня. Тому я задоволений першою грою і першим враженням від гри команди.

— Ви зараз згадали про збірників. Коли очікується їхній приїзд

— Вони прибудуть цього тижня, тож я сподіваюся, що вони все ще у формі, без особливих проблем після Євро. Тому я чекаю на них, команда чекає на них, щоб у нас було більше вибору в наступних іграх.

— Конкретно перед матчем які настанови ви давали команді? Яким було основне завдання?

Головним завданням для них було грати разом, грати як команда. Ми знали, що буде важко через високу температуру, але також і через те, що в нас було небагато тренувань. Я сказав їм зосередитися на командній грі, бути уважними та підтримувати один одного, коли стає складно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *