Юрій Калітвінцев розповів, як “Полісся” готується до старту в УПЛ

Головний тренер Полісся Юрій Калітвінцев прокоментував підготовку команди до дебюту в УПЛ, а також розповів про збори та новачків клубу.

Особливостей на зборах насправді ніяких, це — передсезонні збори. У нас на них місяць, це все-таки не три з половиною місяці. Для хлопців — це краще, бо три з половиною місяці — це довго. Можна виділити особливість, що в нас будуть з’являтись нові гравці. Для налагодження взаємозв’язку, для розуміння принципів потрібен час.

Збори для того, щоб привести у відповідність фізичні кондиції і покращити їх, покращити взаєморозуміння в лініях, між лініями, відпрацювання оборони, відпрацювання атаки, відпрацювання переходу з однієї фази в іншу. Те, що було вчора — нас абсолютно не цікавить. Якби команда була без змін, то, звісно, ми витрачали б менше часу на те, про що я згадав вище.

На сьогодні — ми фактично починаємо з нуля. Але у нас кваліфіковані футболісти, вони здатні до навчання, тому я впевнений, що багато часу для засвоєння тих принципів, які ми їм пред’явимо, не знадобиться.

Ми не готуємось до суперників. Навіть, якби ми грали з Барселоною чи Реалом, то ми працювали б над тим самим, про що я вже говорив. Ми не раніше за всіх вийшли з відпустки — ми раніше за усіх пішли у відпустку. Час відпустки у нас був такий, як і в команд Прем’єр-Ліги.

Ми вийшли раніше і це добре, бо часу завжди недостатньо. Проблем немає, хлопці до цього професійно ставляться. І якщо хтось вважає, що ми вийшли раніше, то я повторю — наша відпустка була рівно такою, як і в команд Прем’єр-Ліги“, – сказав Калітвінцев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *