Юрій Калітвінцев назвав імена суперників Полісся на тренувальних зборах

Юрій Калітвінцев

Головний тренер “Полісся” Юрій Калітвінцев поділився останніми новинами з табору команди.

Житомиряни готуються в місті Штегерсбах в Австрії.

“Літній збір — це фундамент не на весь сезон, а на півроку, навіть трохи менше. Взимку ми готуємось до відновлення чемпіонату, який триватиме стільки ж, як і цей період. Відмінність зимових і літніх зборів — лише у часі проведення зборів. Можуть бути певні відмінності по селекції, яка може бути більшою влітку. Головне це — час. Якщо взимку у нас було три з половиною місяці, то тут — усього місяць.

Тому, звісно, підготовку ми не будемо розтягувати, але й не будемо форсувати. Ми не вперше проводимо збори, знаємо, що робити. Будуть певні корективи через погоду, але ці корективи дозволять нам виконати усе, що ми запланували.

Для футболістів завжди краще грати, але тим не менш ми до жодної гри ми не будемо готуватись. Ми готуємось до чемпіонату і ці ігри ми розглядаємо, як етап підготовки до чемпіонату. Але гра — це завжди найкращий тест. Можна бігати, можна стрибати, що ми і робимо, можна плавати, можна підніматись в гори, але найкращий тест — це гра. Це будуть непрості ігри. Окрім рівня суперника, хлопці будуть під великими навантаженнями. Саме тому ми і розглядаємо ці ігри, як підготовку.

25 червня ми зіграли з румунською командою “Сепсі ОСК” (0:1) вищої ліги Румунії, вони зайняли 6 місце і завоювали Кубок Румунії. Далі у нас запланована гра 30 червня з командою Першої ліги “Капфенберг”, 8 липня матч з прем’єрліговим віденським “Рапідом”, 12 липня першоліговий “Хартберг”, 15 липня в нас запланований матч з лідером Першої ліги “Грацер АК”.

І на цьому у нас закінчуються ігри тут. По приїзду в Житомир ми плануємо зіграти ще одну гру до початку чемпіонату. Дата залежатиме від того, коли ми стартуємо — 29 чи 30 числа. Проведемо зустріч за тиждень до цього, щоб вийти на тижневий цикл. Це те, що стосується ігор”, – сказав Калітвінцев.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *