“Це вибір тренера”: Андрій Пятов – про конкуренцію з Трубіним

Воротар «Шахтаря» Андрій Пятов розповів про конкуренцію з Анатолієм Трубіним.

«Він (Трубін – прим.) допомагав мені зрозуміти, що все в житті змінюється. Я можу грати, але вік мій ворог зараз.

Розумію, що в мене вже вік такий, в якихось елементах я втрачаю швидкість, але в мене є досвід. Я шукаю свої плюси, де я можу ще прогресувати та триматись на рівні.

Толя дає мені розуміння, що я не можу в чомусь з ним конкурувати, але можу в іншому. Він дійсно зараз в цьому конкретному компоненті переважає мене. Я що можу? Я можу підказати, допомогти, розповісти, щоб він прогресував далі.

Я зрозумів, що можу далі бути тренером воротарів цієї команди, наприклад. І я хочу тренувати таких воротарів, як Толя, Різник, Шевченко, Пузанков, Турбаєвський.

Ці молоді дали мені поштовх, що потрібно не тільки конкурувати, а й розуміти, що буде далі. Для мене, для команди. Бо ця команда для мене все життя.

Поки в мене будуть сили – буду конкурувати з ними. І нехай не розслабляються, і вони це розуміють.

Чи були ревнощі через ігровий час? Я ж вже доросла людина, розумію, що якщо він заслуговує… Це вибір тренера. Причому тут футболіст? Я можу образитися на вибір тренера, це нормально, але водночас я маю розуміти, чому він цей вибір зробив. Якщо я розумію, що десь несправедливо – можу образитись. Навіть ці образи дають поштовх зробити себе ще кращим», — сказав Пятов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *