Легендарний Олег Блохін відреагував на арешт президента УАФ Андрія Павелка

Олег Блохін

Легенда українського футболу та володар “Золотого мʼяча” Олег Блохін відреагував на арешт керівника УАФ Андрія Павелка.

“Те, що сталося у Львівському Суді, нічим іншим як ганьбою я назвати не можу. Я був присутній особисто. Як людина, що удостоєна з рук президента Володимира Зеленського нагороди “Національна легенда нації”, як володар “Золотого м’яча”, я прибув до суду, щоб виступити поручителем. Але, виявляється, що можна знецінити всіх і вся, коли є таке замовлення.

Павелко, скільки його знаю особисто, відстоює інтереси українського футболу. І зараз над ним влаштовують просто показову розправу. Там немає ніяких законних підстав, можете бути у цьому впевнені.

В залі суду, коли виступав прокурор, якого самого тіпало від того, що він говорив, я знаєте, про що думав? Про те, що в цей самий час на другому кінці Україні тривають бої. Молоді люди, які б мали бігати з м’ячем, віддають життя за те, щоб тут … Невже за те, щоб тут відбувалися такі процеси? Щоб тиском і шантажем руйнували український футбол?”, — сказав Блохін “Українським новинам”.

Також він звернувся до президента України Володимира Зеленського:

“Я сподіваюсь, що немало ж зробив для нашої України, аби мене почув Володимир Зеленський. Володимире Олександровичу, ми ж знайомі. Для Вас я не людина з якоїсь картинки чи плакату. У мене немає сумнівів у тому, що вам будуть коментувати сьогодні ваші підлеглі те, що сталося. А тому почуйте, будь ласка, і мій коментар. Росія з усім арсеналом її бомб і ракет, не спромоглася зґвалтувати український футбол. А ось продажна прокурорсько-судова купка клерків це зробила. Навіщо? Кому це потрібно?” – додав Блохін.

3 thoughts on “Легендарний Олег Блохін відреагував на арешт президента УАФ Андрія Павелка

  1. Знову зганьбився заслужений майстер спорту, член кпСС, кпУ, блоку “Не так”, сдпу0, рекордсмен радянського футболу Олєг Блохин. Корупціонер і цинічний покидьок скупив Блохина і також видатних футболістів Бєланова, Міхвйліченка, Демьяненка, які виявилися гнилими, як люди.

  2. футбольна мафія знайшла голову, яка щось говорить? але голова без мізків була і в кращі часи…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *